Spaanse Waterhonden te koop

Onze nieuwe pups

Canis Fidelis vzw biedt sinds kort opgeleide Spaanse waterhonden aan als gezelschapshond.

Ben je op zoek naar een Spaanse waterhond? Waarom kom je dan niet eens bij ons kijken? 

Gezien de meldhonden gratis aan de patiënt ter beschikking worden gesteld, zijn wij als organisatie steeds op zoek naar manieren om het hele kostenplaatje van onze opleidingen te bekostigen. De opbrengst van de verkoop van de gezelschapshondjes komt deels ten goede aan de vzw, door bij ons een pup te kopen steunt u tevens het goede doel!

Reeds een nieuwe thuis gevonden

Reeds een nieuwe thuis gevonden

Mede dankzij de steun van de mensen die een pup kochten kunnen wij mensen die het hard nodig hebben een meldhond bezorgen!
Deze pups vonden reeds een nieuwe thuis

Intekenen voor een pup

Intekenen voor een pup

Ook in 2019 worden er volop nieuwe pups geboren! Wil je een pupje bij ons aankopen, dan verwijzen wij je door naar onze intekenlijst.
Intekenen voor een pup

Heeft u ingetekend voor een pup?

Heeft u ingetekend voor een pup?

Onze intekenlijst is openbaar en kan ten alle tijde geraadpleegd worden. U wordt persoonlijk verwittigdt wanneer er pups beschikbaar zijn.
Bekijk de lijst

 

 

Canis Fidelis vzw selecteert in Spanje pups van het ras Spaanse waterhond hoofdzakelijk op basis van karakter en aangeboren vaardigheden. In Spanje worden vanaf de geboorte alle pups dagdagelijks opgevolgd. Dit stelt ons in staat om hun karakter en aangeboren vaardigheden heel precies in kaart te brengen. Net zoals bij mensen zijn hun karakters sterk uiteenlopend.

Enkel de pups met het grootste potentieel worden door onze vzw ook effectief aangekocht. Voor elke patiënt selecteren we drie pups en na de gezamenlijke basisopleiding kunnen we dan gaan matchen welke pup best bij de patiënt past en kijken of de noodzakelijke klik aanwezig is. Soms klikt het zelf met twee van de drie en uitzonderlijk zelfs met alle drie….dan kan de patiënt zelf beslissen met wie hij verder wil….meestal gebaseerd op zijn persoonlijke voorkeur (uitzicht).

Het grote voordeel voor u als koper is ontegensprekelijk aanwezig; doordat al onze pups een basisopleiding (zindelijkheid, gehoorzaamheid en socialisatie) hebben doorlopen zijn onze pups vanaf dag één de ideale gezelschapshond voor de ganse familie.

Canis Fidelis koopt regelmatig pups in Spanje. Trouw aan onze filosofie worden deze pups pas verkocht na het doorlopen van een basisopleiding.

Het laatste nieuws over onze pups?

Like ons op "Samen zijn wij CANIS FIDELIS"

Meer pupjesnieuws

 

 

Onze pups die al een warme thuis gevonden hebben

Reeds een nieuwe thuis gevonden

Tekla - 23/11/2016

Tekla - 23/11/2016

Onze lieve Tekla heeft haar valiesje genomen en is vertrokken naar haar nieuwe thuis bij een fantastisch gezin. Tekla zal vandaag verder door het leven gaan als Loesje. Veel succes!

Vinci - december 2016

Vinci - december 2016

Onze dynamische Vinci is vertrokken naar het mooie Breda waar hij nu nog meer liefde zal krijgen in een zeer liefdevol gezin. De eerste woordjes geleerd in het Spaans, vervolgens nog maar net het Vlaams onder de knie, mag hij nu vol moed het Nederlands aanleren. Veel succes!

Vul onderstaande formulier in om in te tekenen voor een pup

Intekenen voor een pup

Bent u overtuigd om een pup bij ons aan te kopen? Wilt u vooral niet te lang wachten? Dan kan u best onze intekenlijst invullen. Aan de hand van de door u opgegeven criteria zullen wij pogen een pup (of enkele pups) voor te stellen die matchen met uw verwachtingen. Wij verkopen dus nooit op basis van uiterlijk alleen! Ons voorstel is louter adviserend, u beslist uiteindelijk zelf welke pup het wordt.

Wij werken volgens het principe ‘first in, first served’. Na ontvangst van het voorschot wordt u toegevoegd aan de wachtlijst. Deze lijst is openbaar en kan ten alle tijde geraadpleegd worden. U wordt persoonlijk op de hoogte gebracht wanneer er pups beschikbaar zijn. Er wordt een afspraak gemaakt om de pups te komen bekijken waarbij wij dan een voorstel doen naar matching toe. De definitieve beslissing echter neemt u zelf.

Bedankt voor uw vertrouwen in Canis Fidelis. Wij doen ons uiterste best om voor u een passend hondje te vinden.

 

Volgende families hebben reeds ingetekend voor hun pup

Reeds ingetekend

Ingetekende families
Omwille van de nieuwe wetgeving mogen wij geen namen meer melden van de families die reeds ingetekend hebben.
Wij zijn nog steeds actief Gelieve voor meer inlichtingen te mailen naar [email protected]
Nieuwe beschikbare matchplaatsen voor midden 2023