IS WERKEN MET HONDEN WAT VOOR JOU?

VRIJWILLIGERS WELKOM!

Adoptiegezinnen

Adoptiegezinnen

Als jonge organisatie kiezen wij ervoor om onze mama's en papa's van onze toekomstige pups te plaatsen in een adoptiegezin.
Contacteer ons

Wil je onze vzw steunen?

Wil je onze vzw steunen?

De opleiding van onze honden worden door middel van sponsoring , benefietacties , verkoop van gezelschapshonden en vrije giften betaald. Elke gift maakt echt het verschil!
Meer info

Vrijwilligers Welkom

Vrijwilligers Welkom

Is werken met honden wat voor jou? Gezien onze honden later overal moeten komen en dusdanig zeer sociaal gedrag moeten vertonen naar anderen, organiseren wij regelmatig uitstappen.
Contacteer ons


WIL JE ONZE VZW STEUNEN?

De opleiding van onze honden worden door middel van sponsoring , benefietacties , verkoop van gezelschapshonden en vrije giften betaald.

Gezien de intensiteit en de langdurige periode van onze opleidingen, ligt het kostenplaatje zeer hoog. Elke gift financieel of materieel maakt echt het verschil!

Vrije giften kunnen steeds gestort worden op het rekeningnummer van Canis Fidelis vzw BE83 1430 9530 3615.

Vanaf 2017 kunnen wij fiscale attesten afleveren!

VRIJWILLIGERS WELKOM

Is werken met honden wat voor jou? Gezien onze honden later overal moeten komen en dusdanig zeer sociaal gedrag moeten vertonen naar anderen, organiseren wij vaak uitstappen naar o.a. het rusthuis en scholen. Regelmatig maken wij ook stadswandelingen. Honden (be)geleiders zijn steeds welkom!

Contacteer ons